Ξένες Γλώσσες:

MELODIA DOF ΠΟΤΗΡΙ 310ml LUXION PROFESSIONAL RCR ITALY

1,76 
(2,18  με ΦΠΑ 24%)
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 2,20 
Κερδίζετε: 0,44 €  – 20%
074.0004
Μη Διαθέσιμο - Αναμένεται (Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες)
+
Ελάχιστη Παραγγελία 6 τεμάχια.
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Περιγραφή


cl. 31 oz. 10 1/2

h. 94 mm

ø max 82 mm


Η RCR ήταν πάντα πρωτοπόρος και στα εργαστήριά της έχουν πλέον αναπτύξει μια νέα γενιά LUXION®, το κορυφαίο κρυστάλλινο γυαλί του κόσμου και πραγματικά καθαρό απο μόλυβδο.

Λαμπρό, διαφανές, φυσικά ασφαλές, το LUXION® είναι ένα φιλικό προϊόν, ένα υλικό για κάθε στιγμή της καθημερινής ζωής, όπως και οι πραγματικοί φίλοι.

Ασφαλές και αξιόπιστο, διασφαλίζει όλα τα χαρακτηριστικά οποιουδήποτε περιεχομένου, καθώς δεν αλλοιώνει γεύσεις και αρώματα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του LUXION® είναι η λάμψη, η διαφάνειά του, η ικανότητα επεξεργασίας, η υδρολυτική αντοχή και η αντοχή στο πλυντήριο πιάτων.


Φωτεινότητα :Το LUXION® είναι το λαμπρότερο υλικό στο πανόραμα από κρυσταλλικό γυαλί. Η τιμή διάθλασης του LUXION® είναι υψηλότερη από οποιονδήποτε από τους κύριους ανταγωνιστές του.

Η διαφάνεια : Το LUXION® είναι γυαλί ULTRACLEAR και συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ISO / PAS IWA 8: 2009, καθώς πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για απουσία χρώματος (χρωματικότητα μικρότερη από 0,5) και διαφάνεια (εσωτερική μετάδοση άνω των δύο εκατοστών πάνω από 98,8%) με διαφορά: Το LUXION® είναι το πιο διαφανές κρυσταλλικό γυαλί στην αγορά.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά το LUXION® είναι το ιδανικό υλικό για γευσιγνωσία και για τον τομέα της HORECA και της φιλοξενίας, καθώς ενισχύει το αισθητικό προφίλ και την ανάλυση οποιουδήποτε ποτού που περιέχει, δεν μεταβάλλει με κανέναν τρόπο τη γεύση του περιεχομένου του.

Προσφορά Ημέρας!